ИЖ 56 - гідний попередник Планети

Опубліковано motoukraina1 24.10.2018 0 Коментарі

Мотоцикл ИЖ 56 почали випускати серійно в 1956-му році і продовжували випускати до 1962-го року. Його попередник – ІЖ 49. Нова модель була позитивно оцінена власниками. Цей мотоцикл став основою для мотоцикла ІЖ Планета. Нагадаємо, що в нашому інтернет-магазині великий асортимент запчастин на ІЖ Планета .  

 

Нові доповнення до моделі ІЖ 56, що відрізняють його від старих випусків

 

ИЖ 56 мав міцну раму, зібрану з труб. Нової особливістю, що сподобалася мотоциклістам, були широкі крила на колесах. Вони забезпечували захист від бруду. Ще була передбачена захист робочих елементів. Були різні варіанти сидінь. В одному випадку мотоцикл був обладнаний двома одиночними сидіннями. У другому випадку одним суцільним сидінням. Другий варіант сподобався більшості покупців. Далі сидіння суцільного типу стали встановлювати на всі наступні моделі. Але варіант з поодинокими сидіннями надає мотоциклу оригінальний вид. ИЖ 56 і ІЖ 49, крім усього іншого, ще відрізняються зручністю в управлінні. У ІЖ 52 менше дорожній просвіт, що робить її більш стійкою. Нові доповнення включали в себе поліпшення характеристик двигуна. Він став на порядок потужніша.

 

Універсальність і практичність нової моделі

 

Цей мотоцикл є універсальним пересувним засобом. На ньому можна пересуватися по різному типу доріг. Все це зробило його настільки популярним і затребуваним, особливо для людей з невеликими запитами, яких більше цікавила його практичність і користь. Це надійна техніка. ІЖ 56 простий в обслуговуванні та ремонті. Якщо щось зламається, можна без проблем запчастини навіть сьогодні. Деякі деталі підходять навіть від новіших моделей.

Технічні характеристики

 

Довжина 2115 мм, ширина 780 мм, висота 1025 мм. Його вага становить 160 кг. Обсяг одноциліндрового двигуна 350 см.куб., Потужністю 13 к.с .. Оснащений повітряною системою охолодження. Має чотириступінчасту коробку передач. Гальмівна система колодкові. Обсяг бензобака складає 14 літрів. Зчеплення багатодискове. Найбільша швидкість 100 км / ч. Витрачається бензину - 5 літрів на 100 км.

 

Якщо порівняти робочі характеристики і витрата палива, то можна зробити висновок, що це дуже економічний мотоцикл.

 

Конструкція мотоцикла

 

Тип двигуна карбюраторний. Циліндри алюмінієві. Встановлено пресований колінчастий вал, що відрізняє ИЖ 56 від попередників. Трансмісія розташована в задній частині. Передача крутного моменту від двигуна до колеса - ланцюгова. Мотоцикл обладнаний відцентровим повітряним фільтром.

Написати коментар