Жіноча мотоекіпіровка: особливості вибору

Опубліковано motoukraina1 27.02.2017 0 Коментарі

В комплекті мотоциклетної екіпіровки для дівчат можна виділити наступні речі:
&Nbsp; • Жіночі мотоциклетні черевики . Під час падіння, на ноги припадає основний удар і їх потрібно вберегти від пошкоджень. Для цієї мети найкраще підійдуть мотоботи. Вони здатні захистити від переломів щиколотки, ступню і гомілку.
&Nbsp; • Жіноча мотоциклетна куртка . Цей елемент одягу зобов'язаний бути у будь-якого мотоцикліста незалежно чоловік це чи дівчина. Вони бувають двох видів: шкіряні і текстильні.
&Nbsp; Куртка, виконана зі шкіри, є класикою. Вона здатна прийняти на себе основний удар при падінні, і дуже корисна, якщо її об'єднати зі спеціальним захистом. Тряпічная куртка буде не настільки хорошим помічником, тому що легко рветься при падінні і менше захистить від пошкоджень. Одним лише позитивною якістю володіє даний вибір. Вона є більш зручною при поїздках в спекотну погоду. Але в нашому випадку розмова йде не про комфорт, а про безпеку, тому найкращим вибором буде шкіряний варіант. Від такої куртки більше толку і захистить вона набагато краще. Тим більше є літні варіанти таких курток зі вставками, які дають тілу дихати. Вони дорожчі за звичайні, але економія на свою безпеку може погано закінчитися.
&Nbsp; Куртка не повинна висіти на тілі, а зобов'язана обжимати тулуб на кшталт корсета, проте не дуже сильно, а так, щоб можна було дихати. Також не зайвими будуть додаткові захисні вставки.
&Nbsp; Але якщо вибір дівчини зупинився на ганчірковому варіанті, потрібно обов'язково додатково надягати жорстку " косуху " або " черепаху " ;.
&Nbsp; • Мотоциклетний шолом . Він є самим необхідним елементом мотоциклетної екіпіровки, і не було жодного мотоцикліста, який би оскаржив це. Але шолом є не тільки незамінним елементом захисту, а також може доповнити створений вами образ.
&Nbsp; • Жіночі мотоциклетні штани . При виборі відповідних штанів потрібно врахувати, що вони повинні бути в обтяжку. А також потрібно врахувати, що шкіряні речі погано розношуються, через це перший час буде трохи не комфортно, але це того варте.
&Nbsp; • Мотожілет . Цей елемент є незамінною атрибутикою будь байкерши. Він не захищає при падінні, але є характерною рисою гардероба байкерів жіночої статі.
&Nbsp; • Мотоциклетний дощовик для жінок . Напевно, не варто говорити для чого призначена ця екіпіровка. Він стане кращим вибором в довгих поїздках і при поганій або мінливої ​​погоди.
&Nbsp; • Спеціальні жіночі рукавички . Такий елемент атрибутики здатний захистити ніжні жіночі руки від поранень в момент падіння. Крім того,   рукавички врятують від вітру і не дозволять утворитися мозолях.

  Правильний вибір розміру екіпіровки для жінок.
&Nbsp; Коли на вас без проблем одягається куртка або штани варто вибрати розмір трохи менше, тому що вона буде велика. Всі речі розношуються і через деякий час, на перший погляд добре сидить курточка, перетвориться в мішок за кілька тисяч, а штани в шкіряні шаровари. Є кілька прийомів, щоб підібрати потрібний розмір. Якщо він підібраний правильно, то ви просто не зможете в цій курточці доторкнутися ліктями один до одного. Те ж саме можна сказати про штанях. Не потрібно вибирати ті штани, які ви самі в змозі одягнути на себе або застебнути. І порада наостанок: дівчата вибирайте екіпіровку не для безпечної їзди, а для безпечного падіння.

Написати коментар