Безпека і комфорт велосипедної їзди

Опубліковано motoukraina1 21.12.2016 0 Коментарі

Одним з поширених захоплень людей, які ведуть активний спосіб життя, є велоспорт. Їзда на велосипеді – захоплююче і приємне заняття, до того ж, дуже корисне для здоров'я. Для тих, хто одного разу захопився цим видом спорту, велосипед стає невід'ємним атрибутом дозвілля. Також велосипед – це дійсно зручне і практичне транспортний засіб, що дає можливість добиратися на досить далекі дистанції без пробок і витрат на бензин, не забруднюючи атмосферуі підтримуючи при цьому відмінну фізичну форму і гарний настрій.

У велосипедному спорті, як і в будь-якому іншому, необхідно піклується про комфорт і надійність. Одним з найважливіших аспектів безпеки при їзді є покришки на колеса. Також, як автомобілісти періодично змінюють шини своїх « залізних коней » ;, власники двоколісних « конячок » повинні змінювати і свою ВЗУТТЯ. Регулярна заміна покришок – це турбота про себе, свою безпеку і своєму велосипеді, що гарантує Вам приємне і безтурботне проведення часу, незатьмарений зайвими проблемами. Велопокришка повинні бути правильно підібрані до моделі Вашого велосипеда, відповідати цілям, в яких Ви його використовуєте, Вашим особистим уподобанням і кліматичних умов.

Зимова їзда на велосипеді

Добре, коли Ви можете приділяти час своєму захопленню круглий рік, проте, не всі види спорту однаково зручні і взимку і влітку. Для того щоб Ваш транспортний засіб залишався на ходу в зимовий період, потрібно придбати для нього зимові покришки. Ця покупка дасть Вам можливість продовжувати велосипедну їзду навіть в холодну пору року, і погодні умови не зможуть вплинути на Ваші звички.

Особливості зимових велопокришек

Покришки для велосипедів в зимовий період мають свої особливості. Вони забезпечені чіпкими шипами, прідающімідополнітельную стійкість Вашому велосипеду. Більш вузькі покришки добре підходять для їзди по засніжених доріжках – вони відмінно розсікають шар снігу і втоптують його до стану щільною поверхні. Широкі зимові Велопокришка мають більшу стійкість і краще підходять для їзди по ожеледі і сльоти. Покришки з чотирма рядами шипів вельми надійні, мають хороше зчеплення навіть з зледенілій поверхнею, Шини з шипами в два ряди підходять для поїздок по розчищених доріжок, де покриті льодом ділянки зустрічаються зрідка, і шипи потрібні для перестраховки. Всі зимові Велопокришка мають невеликий додатковий вага, що з лишком компенсується їх надійністю. Такі шини прослужать довго і дадуть Вам гарантовану безпеку.

Зимові покришки забезпечать Вам комфортну їзду, допоможуть запобігти замети і можливі падіння. Залежно від того, для яких цілей Ви використовуєте велосипед, підберіть відповідні покришки і не припиняйте їздити навіть взимку.

Написати коментар