Як почистити прокладки мотоциклетного шолома

Опубліковано motoukraina1 25.03.2019 0 Коментарі

Шолом для мотоцикла або скутера необхідно регулярно чистити, щоб забезпечити якість і ефективність матеріалів, особистого комфорту і гігієнічних міркувань. Щоб забезпечити хороше обслуговування шолома і продовжити термін служби, його завжди слід утримувати в чистоті. Всі деталі повинні регулярно перевірятися: козирок, деталі зовні і оббивка всередині. З козирка потрібно видалити комарів, комах, смог і бруд, щоб мати ідеальну видимість. Внутрішня частина шолома, виконана з поролону, може стати справжнім сховищем бактерій. При високій температурі піт просочує інтер'єр. У шоломі, коли він не на голові, багато зберігають рукавички, ключі від скутера і бруд неминуче накопичується. У більшості випадків внутрішня підкладка є знімною і стирається вручну або в пральній машині. Є кілька корисних порад про те, як правильно чистити підкладку шолома, щоб усунути запахи, і завжди відчувати свіжість.

 

Зняти внутрішню захист

 

Всі елементи внутрішньої набивання шолома можуть бути видалені, якщо вони не є повнолицев. Спочатку починають знімати внутрішню захист шиї, щічні прокладки і підкладку раковини, натискаючи на кнопки. Для більшого комфорту рекомендується почати з видалення прокладки, починаючи з передньої кнопки, а потім видаляючи задню.

 

 

Вимийте внутрішні частини вручну

 

Захисні покриття з поролону вже були оброблені антибактеріальними і протівозадірнимі речовинами в процесі виробництва. Однак часте використання може викликати неприємні запахи і пошкодити тканину, тому миття є необхідним кроком. Щоб вимити вручну, візьміть таз, наповніть його теплою водою, опустіть нутрощі шолома, використовуйте тканину з мікроволокна з м'яким милом і акуратно протріть. Можна додати столову ложку харчової соди, для більшої дезінфекції.

 

Машинне прання

 

Якщо бруду багато і пройшло багато часу з тих пір, як останній раз чистили шолом, рішення для пральної машини є ідеальним. Періть за допомогою програми для делікатних речей, при низькій температурі, максимум 30 градусів, не використовуйте кондиціонер для білизни і вибирайте нейтральне і неагресивна миючий засіб.

 

Дайте висохнути в прохолодному місці

 

Якщо прання проводиться вручну, ретельно промийте всі деталі і видаліть надлишки води. Нехай вода стікає сама, не стискаючи і не скручуючи, як з делікатним предметом одягу. Якщо прали в пральній машині, не використовуйте сушилку. Внутрішні кришки повинні бути залишені для просушування в прохолодному і провітрюваному місці, далеко від прямих сонячних променів і джерел тепла, таких як нагрівачі і радіатори. Дайте висохнути природним шляхом і в захищеному середовищі.

 

Очистити внутрішню оболонку

 

Після того, як знімні деталі були очищені, для повного обслуговування шолома, потрібно почистити внутрішні оболонки. Зазвичай ця деталь виготовляється з полістиролу, делікатного матеріалу, який не повинен зазнавати різких змін температури і вологості. Не використовуйте воду! Необхідно застосовувати професійні засоби, що не пошкоджують матеріал.

 

Вставте внутрішні накладки

 

На останньому етапі, все що потрібно зробити, це вставити всі сухі засоби захисту назад в шолом, фіксуючи кнопки.

На додаток до нейтрального мила, навіть для рухомих частин можна використовувати спеціальний продукт для чищення шоломів у вигляді сухої піни.

Написати коментар